top of page

Salon behandelingen

Wimperextensions

One by one wimperextensions: 

Bij de classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De wimperextensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. 

Russian volume wimperextensions:

De Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimpers geplaatst worden. Hierbij creëer je een vol, fluffy maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimpers te verzwaren. Ook met deze techniek worden de extensions met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Bij een allergische reactie verwijderen wij de extensions op zo kort mogelijk termijn. Aangezien een allergie onverwachts kan optreden, geven wij geen geld terug. Lash eXtend Brabant kan niet aansprakelijk gesteld worden.

LLX Lash lamination & care (Lash lifting)

De Lash lifting by Lash eXtend is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent. Bij onze techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Ideaal als je geen wimperextensions wilt.

Wenkbrauw behandelingen

Wenkbrauwbehandeling:

Dit houdt de behandeling in: Shapen, waxen, threaden, tweezer, trimmen en verven met reguliere wenkbrauwverf. 

De verf blijft ongeveer 3 à 4 weken op de haartjes zichtbaar.

Henna couture brows:

Henna Brows is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om de wenkbrauwen te kleuren. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken. 

 

Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt.

 

Dit houdt de behandeling in: Shapen, waxen, threaden, tweezer, trimmen, reinigen en verven met Henna.

BLX Brow lamination:

De BLX Brow Lamination-behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. Vergelijkbaar met de microblading-techniek. De BLX Brow Lamination is ideaal voor de onderstaande problemen en klantwensen:

– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
– Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
– Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
– Zogenaamde “kroes-wenkbrauwen”
– BLX Brow Lamination creëert een geheel open blik.
– Het effect van BLX Brow Lamination geeft klanten de Cara Delevigne- en de Amanda Khamkaew-look

Het is een luxe brow behandeling, waarvan de klant maar liefst 6 tot 8 weken plezier heeft; je hoeft de behandeling nooit binnen 6 weken te herhalen. De behandeling is inclusief het kleuren van de wenkbrauwen met reguliere wenkbrauwverf.

bottom of page